איגרת לחברי איגוד מנהלי משאבי אנוש ולבאי הכנוס השנתי
במסגרת תחרות פרס המצוינות בניהול משאבי אנוש לשנת 2002
מאת: קובי ציטר, יו"ר איגוד מנהלי משאבי אנוש בישראל
בכנס השנתי-2002 של איגוד מנהלי משאבי אנוש בישראל,שמנו לנו כמטרה לחלוק עמכם ידע מקצועי וניהולי שנצבר בארץ ובעולם ומצוי ברשותם של מנהלים ומומחים שהתנסו זה לא מכבר בתהליכים ארגוניים מורכבים. אנו, מנהלי משאבי אנוש בסקטורים השונים במשק,מגלים עניין רב בכלים ניהוליים חדשניים, הישגים שהושגו ובלקחים שהופקו.
נכון הוא,שסיומו של המשבר שפקד את הכלכלה העולמית אינו נראה באופק, אך זו אינה סיבה לעצור ולהתבונן, אלא להפך,עלינו להתמודד ולמנף תהליכים בתחום המומחיות שלנו ב- HR מתוך הקשיים הקיימים. איגוד מנהלי משאבי אנוש בישראל, שם לו למטרה לסייע לכל מי שעוסק בתחום ושואף לקדם ולהוביל לחדשנות וליזמות בתחום משאבי אנוש. כל הצעה ליוזמה חדשה או בקשה לסיוע ולתמיכה תתקבל בברכה.
במטרה להקנות ערכים מוספים לחברי האיגוד,הגברנו את הפעילויות שלנו בשיתוף ובתמיכת המרכז הישראלי לניהול. במהלך השנה,קיימנו מפגשים של עמיתים בתעשיות ובארגונים המובילים בישראל,וזאת כדי לעודד את העברת הידע ואת שיתופי הפעולה. בשל ההצלחה בפעילות זו, נגביר את מספר הביקורים בשנה הבאה-2003.
במסגרת המי"ל,מתקיימות במהלך השנה תוכניות הכשרה והעשרה המיועדות למנהלי משאבי-אנוש ולכל מי שעוסק בתחום ומעוניין להשלים ולרכוש את הידע העדכני הדרוש לו. בתוכניות אלו, מלמדים מיטב המרצים והמומחים מהאקדמיה ומשלימים אותם מנהלים אנשי מעש בעלי ניסיון רב. גולת הכותרת של הפעילויות בשנת 2002 הוא טקס הענקת פרס המצוינות בניהול משאבי אנוש שנערך זו הפעם הראשונה בישראל ונועד :
א. לעודד פיתוח יזמות ויצירתיות בקרב העוסקים במקצוע.
ב. לקדם את המעמד המקצועי ולהעלות את הרמה של העוסקים בתחום.
איגוד מנהלי משאבי אנוש בישראל,עוקב מקרוב אחר הנעשה בארגונים השונים, ומתוך ההכרות העמוקה, ברצוני לומר כי אנו מוקירים את תרומתם של אלו העומדים כיום בחזית העשייה ומתמודדים עם משימות אתגריות הדורשות תעצומות נפש, שימוש מושכל בכלים ניהוליים ובשכל הישר.
לידיעתכם, גם בימים קשים אלו, ניתן למצוא ארגונים שמתחולל בהם תהליך המובל ע"י יחידת משאבי אנוש וניתן להגדיר אותם כנקודות אור לעתיד לבוא.
כל הכבוד לכם העוסקים במלאכה במקצועיות ראויה לציון !
המשיכו לפתח את התחום ולהובילו קדימה !
להתראות בפעילויות האיגוד ובכנס השנתי ב-. 2003
קישורים רלבנטים באתר:
tweet[Google]
Follow @leadersnet
| מנהיגים ברשת |
| www.leadersnet.co.il |
| leaders@leadersnet.co.il |
| © כל הזכויות שמורות ל"מנהיגים ברשת" מאי 2002. החומר מותר לשימוש אישי בלבד. אין לעשות בחומר שימוש מסחרי/עסקי ו/או להפיצו בכל דרך שהיא (להוציא באמצעות יצירת קישור למאמר ספציפי ולעמוד הבית במקביל) מבלי לקבל רשות מפורשת בכתב מהנהלת האתר |
מנהיגים ברשת שולחן העבודה למנהלים בישראל
